Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το κέικ καρότου με μέλι, προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 170 βαθμούς C. Βουτυρώνουμε φόρμαδαχτυλίδι 23 εκ. και στρώνουμε λαδόκολλα.Βάζουμε σε ένα μπολ τα αυγά με τη ζάχαρη και με μίξερ χειρός τα χτυπάμε να αφρατέψουν για 6-7΄. Προσθέτουμε το λάδι και χτυπάμε σε χαμηλή...