Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χωρίζουμε τα αμύγδαλα στη μέση και τα καβουρδίζουμε σε ένα τηγάνι ή τα ψήνουμε στον φούρνο για 2- 3 λεπτά. Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό και διαλύουμε μέσα το νισεστέ. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη, 3 κουταλιές νερό και τον χυμό από το λεμόνι και σε μέτρια φωτιά με μια...