Κανελόνια με κοτόπουλο σπανάκι και μπεσαμέλ με πέστο

Κανελόνια με κοτόπουλο σπανάκι και μπεσαμέλ με πέστο

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τα κανελόνια με σπανάκι, κοτόπουλο και μπεσαμέλ με πέστο, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε τα λαχανικά κι αφήνουμε να ψηθούν για 2′-3′, σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε για 10′ να πιει...