Βγάλε το τσόφλι που έπεσε στο ασπράδι χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο τσόφλι.
Αυτό το να πέφτει ένα κομματάκι από το τσόφλι μέσα στο μπολ με τα αυγά είναι ότι χειρότερο, μιας και παιδεύεσαι πόση ώρα για να το πιάσεις. Μπορείς όμως να πάρεις το υπόλοιπο από τσόφλι και απλά να το ψαρέψεις, χωρίς να λερώσεις και τα χέρια σου.
Βράζουμε νερό σε μία κατσαρόλα.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τα βράζουμε μέχρι να γίνουν al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά σε ένα σουρωτήρι και τα αφήνουμε για την ώρα στην άκρη.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και το σκόρδο και σοτάρουμε, ανακατεύοντας συνεχώς.
Προσθέτουμε το μπρόκολο και πασπαλίζουμε με 1 κ.γ. αλάτι και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά.
Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες στο τηγάνι και στη συνέχεια τα στραγγισμένα ζυμαρικά.
Πασπαλίζουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το κατσικίσιο τυρί και τη μισή παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε μέχρι τα υλικά να ανακατευτούν καλά.
Ρίχνουμε και τις ψιλοκομμένες ελιές και το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι τα τυρία να λιώσουν και να γίνουν κρεμώδεις.
Αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με λίγη ακόμα παρμεζάνα.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.