Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220º C.Σε μία βάση πίτσας ή σε ένα ταψάκι απλώνετε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.Πλένετε το κουνουπίδι και το κόβετε σε μικρά μπουκετάκια. Το ρίχνετε σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει για 6-7 λεπτά.Περνάτε το βρασμένο κουνουπίδι από το...