Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 140° C. Σε μία κατσαρόλα που μπαίνει στο φούρνο, βάζουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το γλασάρισμα. 2 Αποσύρουμε το κρέας από τη φωτιά, βάζουμε λίγο νερό στην κατσαρόλα για να πάρουμε το γλάσο...