Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ζεσταίνετε πολύ καλά ένα σχαροτήγανο, βάζετε τα λουκάνικα και τα αφήνετε να ψηθούν για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τα 2 είδη μουστάρδας και το μέλι και τα κρατάτε στην άκρη.Για τη ζεστή σαλάτα: Σε μια χαμηλή κατσαρόλα ζεσταίνετε 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο,...