Χυλοπίτες με καραμελωμένα κρεμμύδια και ξερό ανθότυρο

Χυλοπίτες με καραμελωμένα κρεμμύδια και ξερό ανθότυρο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βράζετε αλ ντέντε (να κρατάνε λίγο) τις χυλοπίτες ή τις ταλιατέλες σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και τις στραγγίζετε. Τις περιχύνετε με το ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.Στο μεταξύ ζεσταίνετε το Flora σ’ ένα μεγάλο τηγάνι πάνω σε μέτρια φωτιά και προσθέτετε τα κρεμμύδια. Τα...