Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Νόστιμο και με λίγες θερμίδες σνακ!!! Υλικά για 30 κομμάτια των 20 γρ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190° C στον αέρα Βάζουμε το τυρί σε ένα μπολ, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και με ένα πιρούνι ομογενοποιούμε το μείγμα. Μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω αλεύρι αν...