Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Πλένουμε και ζεματάμε τα φασολάκια σε νερό που βράζει για 5 λεπτά.Στραγγίζουμε και βάζουμε τα φασολάκια σε γάστρα σκεπαστή.Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα σκόρδα και το μαϊντανό ψιλοκομμένο.Αλατίζουμε το φαγητό μας κι ανακατεύουμε.Αραδιάζουμε τις ντομάτες, από πάνω προσθέτουμε...