Φάβα με σουπιές και καραμελωμένα παντζάρια (Σαντορίνη)

Φάβα με σουπιές και καραμελωμένα παντζάρια (Σαντορίνη)

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ετοιμάζετε τη μαρινάδα: Σ’ένα μπολ, ρίχνετε το μέλι, το βαλσαμικό ξύδι, τη σάλτσα σόγιας και λίγο λάδι, ενώ ανακατεύετε. Αφήνετε τη μαρινάδα στην άκρη για έξι ώρες. Βάζετε σε μια κατσαρόλα τη φάβα να βράσει. Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε τέταρτα . Τσεκάρετε κατά...