Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι για 5-7 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτετε τις πιπεριές και τις σοτάρετε κι αυτές για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνετε το ρύζι και το ανακατεύετε μέχρι να καλυφθεί με τα υπόλοιπα υλικά και να αρχίσει να κολλάει στην κατσαρόλα. Προσθέτετε...