Σαλάτα με καρπούζι ντομάτα σουσαμένιες τυρομπαλίτσες και λάδι δυόσμου

Σαλάτα με καρπούζι ντομάτα σουσαμένιες τυρομπαλίτσες και λάδι δυόσμου

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Καβουρδίζετε το σουσάμι σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λίπος, ανακατεύοντας κάθε τόσο για να μην καεί. Όταν πάρει χρυσαφί χρώμα το αδειάζετε σε πιάτο και αφήνετε να κρυώσει τελείως.Στο μεταξύ χαράζετε τα ντοματίνια και τα ρίχνετε σε νερό που βράζει για μερικά δευτερόλεπτα...