Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο.Όταν ομογενοποιηθούν σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.Πλάθουμε μπαλάκια και βάζουμε ένα αμύγδαλο.Αν θέλουμε ανοίγουμε την ζύμη και προσθέτουμε μαρασκίνο ή πραλίνα φουντουκιού.Μπορούμε να κάνουμε και...