Εύκολα τρουφάκια ινδοκάρυδου σε διάφορες γεύσεις ραφαέλο

Εύκολα τρουφάκια ινδοκάρυδου σε διάφορες γεύσεις ραφαέλο

Από την ιστοσελίδα
https://foodaholics.gr/
Συγγραφέας
Foodaholics
Αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο.Όταν ομογενοποιηθούν σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.Πλάθουμε μπαλάκια και βάζουμε ένα αμύγδαλο.Αν θέλουμε ανοίγουμε την ζύμη και προσθέτουμε μαρασκίνο ή πραλίνα φουντουκιού.Μπορούμε να κάνουμε και...