Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Μια ή δύο ώρες πριν ψήσουμε τις μπριζόλες τις μαρινάρουμε στο παρακάτω μείγμα: Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα. Χτυπάμε το μείγμα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε την ντομάτα τριμμένη, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη, συνεχίζοντας να χτυπάμε το...