Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια να μαλακώσουν. Τα ρίχνετε σε ένα μπολ μαζί με τη μυζήθρα και προσθέτετε το δυόσμο, τον άνηθο, ανάλογο αλατοπίπερο και τα αβγά ελαφρώς χτυπημένα. Ανακατεύετε καλά.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λαδώνετε ένα μέτριο...