Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρχικά καθαρίζουμε το λάχανο.Αρχικά καθαρίζουμε το λάχανο.Αφαιρούμε το κοτσάνο του και τα χαλασμένα μέρη.Στη συνέχεια το κόβουμε στα δύο.Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και προσθέτοντας αλάτι περιμένουμε να πάρει βράση.Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό, βάζουμε μέσα το λάχανο και...