Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Πάρτε ένα πτι μπερ και ''γεμίστε'' το με πραλίνα . Μην την αλείψετε , αλλά αφήστε την να πέσει στην μέση του μπισκότου & με την μύτη του μαχαιριού απλώστε την κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Στην συνέχεια προσθέστε από πάνω το άλλο μπισκότο. Αφού κάνετε την ίδια διαδικασία...