Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ρίχνετε σε ένα μπολ 110γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το τρίβετε με τα δάχτυλά σας μαζί με το βούτυρο. Προσθέτετε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, την παρμεζάνα και το καγιέν.Ρίχνετε τα φιστίκια στο μπολ, ζυμώνετε, κάνετε τη ζύμη μια μπάλα και την τυλίγετε με μεμβράνη. Την...