Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τη ζύμη Ανακατεύουμε το αλάτι, το νερό, τη μαγιά και τη ζάχαρη στο μίξερ με τον γάντζο σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ανακατευτούν καλά. Προσθέτουμε τα αλεύρια και χτυπάμε για άλλα 8 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Σκεπάζουμε τον κάδο με μία πετσέτα και αφήνουμε να διπλασιαστεί η...