Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το Burger Φορμάρουμε τον κιμά, χωρίς να ασκούμε μεγάλη πίεση, σε ένα τσέρκι με διάμετρο ίση με αυτή του ψωμιού. Εάν δεν έχουμε τσέρκι πλάθουμε με το χέρι μας στο επιθυμητό μέγεθος, αλατίζουμε και λαδώνουμε ελαφρώς. Ψήνουμε σε τηγάνι ή σε σχάρα στον βαθμό που εμείς...