Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
συνταγής Καθαρίζετε τις πατάτες , τις κόβετε σε λεπτές φέτες και τις τηγανίζετε σε πολύ καυτό λάδι, για πολύ λίγο, μέχρι να ροδίσουν και να θωρακιστούν εξωτερικά. Τις βγάζετε και τις στρώνετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 20×30 εκ. περίπου. Αλατοπιπερώνετε τις πατάτες και...