Προσθέτετε λίγη μπύρα στο μίγμα της κρέπας, την κάνει αέρινη, ελαστική και βοηθά να απορροφηθεί η σως, η μαρμελάδα ή το σιρόπι με την οποία θα την περιχύσετε.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.
Λαδώνουμε ελαφρώς μία ταρτιέρα ή ένα σκεύος για σουφλέ διαμέτρου 23 εκ.
και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε μεσαίο μπολ,χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός τα αυγά, το γάλα, το τυρί, τη φέτα,το αλάτικαι το πιπέρι.
Προσθέτουμε τη φέτα και το σπανάκι, ανακατεύουμε και βάζουμε το μίγμα στην ταρτιέρα.
Ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά και αφήνουμε για 5 λεπτά να «σταθεί» προτού σερβίρουμε.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.