Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δοκιμάστε μια νέα συνταγή για το αγαπημνένο σας πιάτο για την ημέρα του Ευαγγελισμού Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε το ένα καραφάκι νερό, λίγο λάδι, λίγη ρίγανη, αλάτι πιπέρι και την μουστάρδα.Τα αφήνουμε να ζεσταθούν και ανακατεύουμε για να διαλυθεί η μουστάρδα.Μόλις...