Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε αρχικά την κρέμα δαμάσκηνου: Σ' ένα μικρό κατσαρολάκι αδειάζετε το λευκό κρασί, τη ζάχαρη, τα γαρίφαλα, την κανέλα και τα δαμάσκηνα. Τα βράζετε σε σιγανή φωτιά μέχρι τα δαμάσκηνα να απορροφήσουν όλο το κρασί.Σουρώνετε τα δαμάσκηνα και τα αφήνετε να κρυώσουν. Τα...