Σιροπιαστή καρυδόπιτα Μια συνταγή με έντονη γεύση και άρωμα

Σιροπιαστή καρυδόπιτα Μια συνταγή με έντονη γεύση και άρωμα

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
( 1176 ); Για την καρυδόπιτα Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Σε ένα λεκανάκι ανακατεύετε τη γαλέτα, το μπέικιν, την κανέλα και το γαρίφαλο.Στο μπολ του μίξερ, βάζετε τα αβγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάτε, στη δυνατή ταχύτητα για 15 λεπτά.Σταματάτε το μίξερ και προσθέτετε...