Κοτόπουλο σχάρας με σάλτσα αβοκάντο

Κοτόπουλο σχάρας με σάλτσα αβοκάντο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Μαρινάρετε τα φιλέτα στο ελαιόλαδο με το σκόρδο, το θυμάρι, τη ρίγανη, τη δάφνη και τους κόκκους πιπεριού αποβραδίς στο ψυγείο ή για 1 τουλάχιστον ώρα σε θερμοκρασία δωματίου. ( Αν θα τα μαρινάρετε στο ψυγείο τα βγάζετε ½ ώρα πριν τα ψήσετε για να πάρουν τη θερμοκρασία...