Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 230° C. Με ένα χαρτί κουζίνας ταμπονάρω την υγρασία από τις φτερούγες κοτόπουλου.Σε ένα ευρύχωρο μπολ αναμειγνύω το baking powder, το ξερό σκόρδο και το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι κι ανακατεύω καλά. Μεταφέρω τα κομμάτια κοτόπουλου στο μπολ και τα...