Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 230° C. Με ένα χαρτί κουζίνας ταμπονάρω την υγρασία από τις φτερούγες κοτόπουλου.Σε ένα ευρύχωρο μπολ αναμειγνύω το baking powder, το ξερό σκόρδο και το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι κι ανακατεύω καλά. Μεταφέρω τα κομμάτια κοτόπουλου στο μπολ και τα...