Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένoυμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε σε ένα μπουκάλι (γυάλινο κατά προτίμηση) μαζί με την ζάχαρη. Ρίχνουμε μέσα το κονιάκ και τις φλούδες λεμονιού και κλείνουμε το μπουκάλι.Το αφήνουμε στο ψυγείο για δύο μέρες. Κατά διαστήματα το κουνάμε για να λιώνει η ζάχαρη....