Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175° C στον αέρα. Βήμα 2 Καλύπτετε τη βάση και τα τοιχώματα ενός τετράγωνου ταψιού για μπράουνι με αντικολλητικό χαρτί. Θρυμματίζετε τα μπισκότα και τα βάζετε σε ένα μπολ μαζί με τη ζάχαρη, το κακάο και τα φουντούκια. Βήμα 3 Περιχύνετε με το...