Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε τα κομματάκια της Kουβερτούρας Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε ένα μπολ. Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι να πάρει βράση.Μόλις η κρέμα βράσει, την κατεβάζετε από τη φωτιά και περιχύνετε με αυτή την κουβερτούρα στο μπολ, ανακατεύοντας καλά για να ομογενοποιηθούν τα δυο...