Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Βάζουμε την καρύδα σε ένα πιάτο.Βάζουμε το βούτυρο, το κακάο, τη ζάχαρη, τη βανίλια, τη βρώμη και το νερό σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε είτε με μια ξύλινη κουτάλα είτε με ένα μίξερ χειρός.Ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε 24 τρούφες.Ρολάρουμε τις τρούφες στην καρύδα και τις...