Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες αφήνοντας την ουρίτσα στη θέση της και ύστερα με ένα κοφτερό μαχαιράκι κάνετε μια όχι βαθιά χαρακιά κατά μήκος της πλάτης τους και αφαιρείτε από μέσα τη μαύρη φλέβα που βρίσκεται εκεί.Βήμα 2 Βάζετε ένα μεγάλο, βαθύ, βαρύ τηγάνι (ή ρηχή πλατύστομη...