Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μουσκεύουμε τα καλαμάκια σε νερό για μερικές ώρες ώστε να μην καούν στο ψήσιμο. Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα στο μπλέντερ ή στο μούλτι και χτύπαμε μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα. Κόβουμε το κρέας σε κύβους 1-1,5 εκ. και τους βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το...