Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε τα γλυκά αμυγδαλωτά, διαλύοντας τους κρόκους με πιρούνι. Προσθέτουμε το ανθόνερο και τις βανίλιες. Τα ανακατεύουμε.Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα σφιχτή με τη ζάχαρη. Βάζουμε σε μπολ τα αμύγδαλα, το αλεύρι, το σιμιγδάλι και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τους κρόκους και...