Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίστε τα αχλάδια και κόψτε τα σε μικρότερα κομμάτια. Ετοιμάστε σιρόπι με 250 γρ. ζάχαρη και 250 ml νερό.Βράστε το για 5' και ρίξτε μέσα τα κομμένα αχλάδια. Βράστε για 5' ακόμα, αφήστε τα αχλάδια να κρυώσουν και μετά στραγγίξτε τα.Απλώστε το φύλλο κουρού στη φόρμα και κόψτε...