Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Στον κάδο του μίξερ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με τον γάντζο, για 3 λεπτά περίπου, μέχρι να θρυμματίζεται η ζύμη σε μικρά μπαλάκια μεγέθους αρακά. Ρίχνουμε όλο το νερό σε μία δόση και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να...