Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Τοποθετούμε τα φύλλα του δυόσμου και ένα μισοφέγγαρο λάιμ στον πάτο του ποτηριού. Με ένα γουδοχέρι ή muddler πιέζουμε το λάιμ και το δυόδμο έτσι ώστε να απελευθερώσουν τα αρώματα, τα έλαια και το χυμό τους. Προσθέτουμε άλλα 2 μισοφέγγαρα λάιμ και τη ζάχαρη και τα πιέζουμε κι αυτά.
Γεμίζουμε το ποτήρι μέχρι σχεδόν το χείλος με πάγο και προσθέτουμε το ρούμι. Συμπληρώνουμε με σόδα. Ανακατεύουμε, δοκιμάζουμε, προσθέτουμε περισσότερη ζάχαρη αν το επιθυμούμε. Γαρνίρουμε με το τελευταίο μισοφέγγαρο λάιμ.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.