ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΧΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ και ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΧΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ και ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Από την ιστοσελίδα
https://dinanikolaou.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Διαδικασία Βήμα 1 Αλατοπιπερώνω καλά τα φιλέτα γλώσσας. Βήμα 2 Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και βάζω τα φιλέτα σε μονή στρώση (αν έχουν δέρμα, τα βάζω πρώτα με το δέρμα προς τα κάτω). Τα πιέζω στο τηγάνι με μια σπάτουλα (γιατί...