Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε μια λεκάνη, ανακατεύουμε τον κιμά, το κρεμμυδάκι και το σκόρδο, ψιλοκομμένα, το δυόσμο, το κρασί, λίγο λάδι, τα μπαχαρικά και ζυμώνουμε.Πλάθουμε τα σουτζουκάκια, τα περνάμε σε ξυλάκια και τα ψήνουμε στη σχάρα από όλες τις μεριές.Ακόμη, ψήνουμε τις πίτες και τις αφήνουμε στην...