Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Οδηγίες Σ’ ευρύχωρο σκεύος ξεκινώ σοτάροντας στο λάδι το κρεμμύδι και το πράσο ωσότου πιούν τα υγρά τους.Κρατάω στην άκρη τα μαραμένα κρεμμυδόπρασα και προσθέτω στο σκεύος το ρύζι με το βούτυρο να σοταρισθεί. Το σοτάρισμα είναι απαραίτητη διαδικασία καθώς βοηθάει τον κόκκο...