Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Οδηγίες Σ’ ευρύχωρο σκεύος ξεκινώ σοτάροντας στο λάδι το κρεμμύδι και το πράσο ωσότου πιούν τα υγρά τους.Κρατάω στην άκρη τα μαραμένα κρεμμυδόπρασα και προσθέτω στο σκεύος το ρύζι με το βούτυρο να σοταρισθεί. Το σοτάρισμα είναι απαραίτητη διαδικασία καθώς βοηθάει τον κόκκο...