Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε το κοτόπουλο σε μια μεγάλη κατσαρόλα μαζί με 2 λίτρα νερό περίπου, το καρότο, το σέλινο, το φύλλο δάφνης και αλάτι και το βράζετε για 45 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Προσοχή, δεν πρέπει όμως να φύγει το ψαχνό από τα κόκαλα. Κατά διαστήματα αφαιρείτε τον αφρό που μαζεύεται...