Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Τοποθετώ το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί (7/9) τοποθετώ τα κομμάτια του οσομπούκο να πάρουν χρώμα. Μόλις ροδοκοκκινίσει το οσομπούκο, το αλατοπιπερώνω και γυρνάω τα κομμάτια από την άλλη. Κατόπιν προσθέτω το άσπρο κρασί ν’ απορροφηθεί στην ίδια θερμοκρασία...