Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ μουσκεύουμε το ψωμί ψίχα μέσα σε γάλα και μαυροδάφνη και το ρίχνουμε μέσα στον κιμά.Προσθέτουμε κρεμμύδι και σκόρδο, τα οποία πριν τα έχουμε σοτάρει και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε λίγο κρασί και το κύμινο.Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά τα ζυμώνουμε και τα πλάθουμε...