Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μουλιάζουμε το σιτάρι από το βράδυ αφού το ξεπλύνουμε με άφθονο κρύο νεράκι ή εναλλακτικά βάζουμε το σιτάρι σε μια κατσαρόλα με νερό να πάρει μια βράση κ το αφήνουμε σκεπασμένο μες στο ζεστό νερό για 3 ώρες κ είναι έτοιμο.Σε μια κατσαρόλα 3 λίτρα νερό κ βράζουμε το σιτάρι μας...