Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε σε ένα μπολ το γάλα σόγιας, το νερό, τους σπόρους τσίας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας, την κανέλα και το τζίντζερ. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας. Μεταφέρουμε σε μπολάκια ή βαζάκια και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες...