Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Αφαιρείτε την ψίχα των αστακών, προσέχοντας να μη σπάσετε τα κελύφη. Την ψιλοκόβετε και την περνάτε στο μπλέντερ ή το πολυμίξερ για 15 δευτερόλεπτα, για να την ψιλοκόψετε. Ύστερα, προσθέτετε το ασπράδι και το χτυπάτε να ενσωματωθεί...