Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Αφού αφαιρέσεις το δέρμα, βάζεις το φιλέτο του ψαριού σε ένα μπολ, με τους χυμούς των εσπεριδοειδών. Το αφήνεις εκεί για περίπου μία ώρα.Προσθέτεις το μείγμα από ζάχαρη και αλάτι και στις δύο πλευρές.Κόβεις το ψάρι είτε σε παραλληλόγραμμα μήκους περίπου 2 εκ. και πάχους 0,5 εκ.,...