Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μια εύκολη συνταγή και γρήγορη συνταγή για να γαρνίρετε κοτόπουλο Ζεσταίνετε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με ελάχιστο λάδι.Στη συνέχεια χτυπάμε σε ένα μίξερ το σοταρισμένο κρεμμύδι μαζί με το καλαμπόκι και την κρέμα γάλακτος σόγιας.Βάζουμε τα υλικά σε μια κατσαρόλα και...