Τάρτα με σπανάκι μπεσαμέλ και μοτσαρέλα

Τάρτα με σπανάκι μπεσαμέλ και μοτσαρέλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Ζεσταίνετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνετε μέσα τα κρεμμυδάκια και σοτάρετε για 1 λεπτό. Προσθέτετε το σπανάκι, αλατίζετε και σοτάρετε μέχρι να σωθούν τα υγρά από το τηγάνι. Αδειάζετε το περιεχόμενο του τηγανιού σε σουρωτήρι να στραγγίσουν τα υγρά.Στο μεταξύ...